May 23, 2010

To tsoonami είναι ενεργό :)

Σήμερα το πρωί στις 6:00 ενεργοπιήσαμε το site με την πρώτη προσφορά. Είμαστε σε δοκιμαστική λειτουργία οπότε για τις πρώτες μέρες οι προσφορές θα έχουν λίγη μεγαλύτερη διάρκεια.

Η πρώτη προσφορά γίνεται σε συνεργασία με το Hard Rock Cafe στο Σύνταγμα, και προσφέρουμε ένα Legendary Burger & αναψυκτικό για 8,50 ευρώ (50% έκπτωση από το τιμοκατάλογο).

Στη σημερινή Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στην ενότητα "e-minds" (σελίδα 51), υπάρχει αναφορά στο tsoonami και το τι κάνουμε:

"Η οικονομική κρίση φέρνει νέα μοντέλα προώθησης πωλήσεων, όπως αυτό του Tsoonami, που θα λανσαριστεί τις επόμενες μέρες. Πρόκειται για μία υπηρεσία που προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα, αρκεί να συγκεντρωθεί προκαθορισμένος αριθμός πελατών. Ποντάρει στη δύναμη των κοινωνικών δικτύων, ελπίζοντας ότι ο υποψήφιος αγοραστής που ενδιαφέρεται για μία υπηρεσία (πχ. ένα γεύμα σε εστιατόρια) ή προϊόν θα ειδοποιήσει τους φίλους του στο Facebook και στο Twitter να το αγοράσουν και οι ίδιοι".

Βέβαια πάντα υπάρχει το site με αναλυτικές πληροφορίες για το πως λειτουργεί το tsoonami και πολλές συχνές ερωτήσεις.

Σήμερα είναι μόνο η αρχή και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' όλους όσους έχουν εργαστεί σκληρά για να κάνουμε το πρώτο μας βήμα: Willi, Θέμος, Νίκος, Μάνος, Λευτέρης, Δημήτρης Ρ., Γιάννης, Γιώργος, Δημήτρης Σ., Νίκη και Χάρης.

Καλή επιτυχία tsoonami !!!

1 comment:

Unknown said...

Με ενθουσιάζει όταν βλέπω πως υπάρχουν (ακόμα) κάποιοι Έλληνες που σκέφτονται, δημιουργούν, ΠΑΡΑΓΟΥΝ...

Εύγε!

ΥΓ:αααχαχαχαχα...η λέξη στο word verification είναι...pleba!

Μακριά από την "πλέμπα" λοιπόν!